Individualus koučingas

būti laimingesniems, norintiems prasmingai ir turiningai praleisti savo gyvenimą, pažinti save iš naujo, labiau pasitikėti savimi, siekiantiems atsikratyti ribojančių įsitikinimų, įveikti vidinius barjerus, baimes ir abejones, sužinoti ir suprasti apie save daugiau, norintiems suvokti asmeninius iššūkius, išeiti iš uždaro rato ir savo komforto zonos, užsiimti trokštama veikla, atrasti netikėtas galimybes įprastose situacijose, norintiems sukurti geresnę finansinę gerovę, atrasti vidinę harmoniją bei tinkamiausią kelią iš esamos padėties ir t.t.

Į pagalbininkus pasitelkę koučingą, sugebėsite prisiimti atsakomybę už savo sprendimus, greičiau ir efektyviau pasiekti užsibrėžtus tikslus ir sustiprinti pasitikėjimą savimi įgyvendinant svajones.

Individuali koučingo sesija skirta asmeniniams klausimams spręsti, kai siekiama pozityvaus pokyčio asmeniniame ar profesiniame gyvenime, nebijoma prisiimti atsakomybės už savo veiksmus.

  • pažinsite save iš naujo;
  • aiškiai įsivardinsite savo tikslus, sužinosite, kaip juos įgyvendinti, susivoksite kokia kryptimi judėti;
  • aiškiai suvoksite, ko iš tikrųjų norite, kokio rezultato tikitės;
  • išsikelsite ambicingus tikslus ir suvoksite, kaip juos greičiau pasiekti;
  • suvoksite save ribojančius įsitikinimus ir sužinosite, kaip juos galima įveikti;
  • išmoksite į esamą situaciją pažiūrėti iš kelių skirtingo požiūrio kampų;
  • skatinsite savo sąmoningumą ir prisiimsite atsakomybę už savo gyvenimą;
  • atskleisite savo neatrastas galimybes;
  • atrasite įkvėpimo ir įgausite motyvacijos veikti bei įgyvendinti savo planus;
  • labiau pasitikėsite savimi ir savo galimybėmis;
  • rasite saugią erdvę bendrauti ir (išsi)kalbėti;
  • gausite palaikymą;
  • užtikrinamas konfidencialumas.
KOUČINGAS
Turite klausimų?
KONSULTAVIMAS
Norite tobulėti?

Norite tobulėti, siekiate gyvenime kažko daugiau? Jums reikalingas proveržis? Susimąstote ties klausimu „Ką aš iš tikro naudingo šiandien padariau?“, „Ar priartėjau prie savo svajonės“? “ Kaip ryžtis svarbiems pokyčiams savo gyvenime?

Dažnai užduodate sau klausimus „Kaip viską suspėti?“, „Kaip pradėti įgyvendinti tuos planus, kurie jau buvo šimtą kartų surašyti ir numesti į šalį?“, „Kaip išmokti pasakyti „NE“?, „Kaip atrasti balansą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo?“

Nebeliko ugnelės, svarstote apie karjeros pokyčius, tačiau nežinote nuo ko pradėti? O gal svajojate apie kilimą karjeros laiptais? Ieškote kelio save realizuoti? Norite pradėti savo verslą, tačiau turite daug abejonių ir nuogąstavimų? Turite verslo planą, bet Jums trūksta laiko, jo realizacijai?

Norite išvengti konfliktų su kolegomis, sutuoktiniu, vaikais, tėvais ar giminaičiais? Stengiatės bet kokia kaina išsaugoti gerus santykius su priešininku, darote nuolaidas? Norite rasti abi puses tenkinantį sprendimą?

Trokštate, kad santykiai su kolegomis ar pavaldiniais būtų draugiški, kad norėtųsi į darbą eiti kaip į šventę? Svajojate nubrėžti ribas, priimti kritiką, valdyti savo emocijas, matyti ne skirtumus, bet bendrystes?

Tapote vadovu ir Jums sunku naujame vaidmenyje? Norite tapti lyderiu ir komandos įkvėpėju, motyvuojančiu darbuotojus siekti aukštesnių darbo rezultatų? Norite išmokti vadovauti koučingo stiliumi, kad galėtumėte atskleisti darbuotojų potencialą?

Nerandate būdų, kaip priversti save dirbti? Norite atrasti motyvacijos, įkvėpimo ir energijos būtinų užduočių atlikimui? Trokštate tapti  aktyviu, bendraujančiu ir pradėti džiaugtis gyvenimu?

Esate pernelyg savikritiškas ir reiklus sau, nenustojate saves graužti ir nuolat save lyginate su kitais, norite tai pakeisti? Praradote tikėjimą savimi ir nesate tikras dėl to, ką darote? Jaučiatės taip, lyg būtumėte atsiribojęs nuo viso pasaulio, nuo savęs paties?

Esate kryžkelėje? Turite pasirinkti tarp kelių alterantyvų ir nežinote, ką pasirinkti? Reikia postūmio svarbiam sprendimui priimti? Elgiatės spontaniškai ir sprendimą primate čia ir dabar, o gal Jums reikia laiko pagalvoti? Norite lengvai apsispręsti?

Norite užsiimti mėgstama veikla, tačiau nedrįstate žengti nei žingsnio? Norite būti dėmesio centre, tačiau bijote kalbėti viešai? Nuoširdžiai trokštate būti išgirsti ir suprasti, pasitikintys savimi ir gebantys daryti įtaką kitiems, tačiau tūnote pasislėpęs kamputyje?

Norite atrasti savo pašaukimą, suprasti, kas vyksta Jūsų gyvenime ir kur link Jūs einate, išgryninti savo tikslus, sužinoti kaip atrodys galutinis rezultatas ir kada jis bus pasiektas? Su kokiomis kliūtimis Jums teks susidurti ir ką darysite, jei nepasieksite tikslų? O gal tai visai ne Jūsų tikslas?

Vis dar nesate tikri ar KOUČINGAS tinkamas pasirinkimas Jums? Nesuvokiate, kokią naudą jo dėka galima pasiekti ir ar tai veiksminga? Siūlome Jums pasinaudoti puikia galimybe išbandyti pirmąją pažintinę koučingo sesiją (30 min.) NEMOKAMAI!